ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

След като направите поръчка, ще получите потвърждение на посочения имейл адрес. Срокът за доставка на продуктите, обозначени като „налични“ е два работни дни /освен в случаите, когато избраната куриерска фирма извършва доставките за Вашето населено място по определен график/. За продукти, обозначени като налични „на склад“, доставката се осъществява в срок 10 до 14 работни дни.

ДОСТАВКА

Доставките се извършват до посочен адрес или до офис на избраната куриерска фирма /Еконт или Спиди/. Всички пратки са с включен преглед и тест.

ПЛАЩАНЕ

За Ваша сигурност заплащането на направената поръчка се извършва с наложен платеж при получаване на поръчката след извършен преглед и тест. Моля, възползвайте се от тази опция и първо прегледайте стоката!

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

В случай, че поради някаква причина желаете да върнете или замените закупения от вас продукт, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаване на пратката.

Към пратката е необходимо да бъде приложен формуляр за връщане или замяна, който можете да изтеглите от тук.

Стоката трябва да бъде изпратена на адрес:
“Би Ай Ти 2020” ООД
гр. Гоце Делчев
Офис Еконт – Неврокоп
Тел.: 0894937878

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра в полето за рекламации трябва да отбележи желания от него продукт/и. При замяна е препоръчително преди да изпратите пратката да се свържете с нас на тел.: 0894937878, за да уточним наличността на желания от вас продукт!

В ТЕЗИ СЛУЧАИ МОЛИМ ДА НЕ ПРАВИТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА! 

Разходите за доставки при замяна или връщане на стока /освен в случаите на допусната грешка от наша страна при обработка и изпращане на поръчката/ се поемат от клиента!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез  e-mail: biaiti2020ltd@gmail.com  или на телефон: 0894937878!